Деинсталация

от Wiki

(Разлики между версиите)
Направо към: навигация, търсене
 
Ред 16: Ред 16:
== Полезни връзки ==
== Полезни връзки ==
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
-
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microivnest]  
+
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]

Текуща версия към 11:14, 31 октомври 2017

Microinvest осигурява стандартни технологии за инсталация и деинсталация на продуктите, като са спазени всички изисквания на Microsoft за съвместими Windows приложения. Деинсталирането на Microinvest Склад Pro е опростено и лесно. След премахване на програмите лицензът остава, т.е процесът на деинсталиране не променя статуса на лицензирането. Това позволява при следващата инсталация продуктите да са в същия режим, както и преди деинсталацията.

Съдържание

Начин на деинсталиране

Деинсталиране на Microinvest Склад Pro се извършва чрез меню Start/Control Panel/Add or Remove Programs. От прозореца с инсталираните програми се избира съответния продукт на Microinvest и се натиска бутон “Remove”. Следва предупреждение и ако Вие го потвърдите, програмата ще бъде деинсталирана. Технологията при Windows Vista, Windows 7 и Windows 8 е същата.

Особености

Инсталирането, както и деинсталирането, изискват наличие на административна парола. Ако Вие нямате съответното право на достъп, е вероятно да не успеете да извършите тази операция. В част от системите е възможно процесът привидно да се изпълни, но не всички файлове да се копират. Затова задължително осигурете административни привилегии на инсталационната програма.

Данни, които се запазват

При деинсталация на продуктите се запазват индивидуалните настройки на системата. Запазват се и базите от данни, както и всички допълнително въведени справки и експортни файлове.

Допълнителни компоненти

При инсталация на продуктите е възможно да се добавят външни компоненти, като Microsoft .NET Framework 2.0, Crystal Reports, Windows Installer и други. Тъй като те могат да обслужват и други компютърни приложения несвързани с Microinvest, при деинсталация тези компоненти не се премахват. Ако желаете тяхното изтриване, е необходимо да ги отстраните един по един, но като внимавате да няма други програми, които да спрат да работят.

Полезни връзки

Лични инструменти