Електронни фактури и изгодата от тях

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

В съвременния бизнес новите технологии и Internet пространството навлизат все повече и повече. Ползите от електронната среда за обмен на информация са безспорни. Затова ви представяме 10 предимства на сайта за издаване на електронни фактури:

1. www.InvoicePro.bg е зелен сайт и се грижи за околната среда. Технологията позволява електронно изпращане на документите, като по този начин се спестява хартия и консумативи за принтерите. За миналата година около 50 000 фактури от този сайт са изпратени електронно, спестявайки над 200 пакета с хартия. Обемът е равен на един напълно натоварен микробус.

2. www.InvoicePro.bg е безплатна платформа, създадена от професионалисти. Винаги ще бъде безплатна за потребителите и винаги ще има професионална поддръжка и развитие! Можете да разчитате на дългосрочна поддръжка на сайта и цялостната инфраструктура.

3. Издаденият брой електронни фактури през миналата година е спестил на потребителите близо 2 500 лева от печат на документите и около 40 000 лева от пощенски и куриерски разходи за изпращане на фактурите до крайния получател. При това електронните фактури не се губят, не се мачкат и могат да се препратят моментално на алтернативен адрес.

4. Търсенето на партньорите по Булстат се осъществява чрез база данни на ЕС и регионална база данни, копие на Търговския регистър. За намирането на определена фирма е достатъчно да въведете нейния ЕИК и данните се попълват автоматично. Тази функция е без аналог дори и при скъпо платените продукти, докато www.InvoicePro.bg я предлага безплатно за своите потребители.

5. www.InvoicePro.bg предлага 16 различни шаблона на документите с 18 цвята за всеки шаблон. По този начин клиентът може да избере един от 288 различни изгледи на своите фактури и да има уникален, неповторим стил на документите. Допълнително е възможно добавянето на фирмено лого за подчертаване на корпоративния дух.

6. Сайтът www.InvoicePro.bg е с уникална сигурност. Всички данни са 100% защитени от външна намеса и се архивират периодично. Именно затова Microinvest издава всички свои фактури за програмните продукти и услуги чрез този сайт. Като създател на услугата, Microinvest се доверява на тази технология и я използва пълноценно чрез същите принципи, както и всеки друг клиент.

7. www.InvoicePro.bg е достъпен от произволна платформа. Потребители на Windows, iOS, Linux, Android, както и всички мобилни платформи, могат да работят и да използват настоящия сайт за издаване на документи. Ограниченията са само във фантазията на потребителите.

8. Сайтът www.InvoicePro.bg е достъпен от всяка точка на света. Вече няма ограничения за разстояние, време или операционна система. Отдалечени офиси могат да работят заедно, да създават и предават документи, да споделят информация за стоки и услуги. Настройката е пределно проста, възможностите са неограничени. Връзката между различни офиси се изгражда за няколко секунди.

9. www.InvoicePro.bg предлага набор от справки, който удовлетворява и най-взискателните потребители. Стандартните справки дават разрез по документи, стоки, партньори и операции. Също така е изграден експорт към счетоводни системи, което силно опростява процеса на осчетоводяване на данните от счетоводителите.

10. www.InvoicePro.bg може да се интегрира със счетоводни системи, при което данните се обработват автоматично, без необходимост от повторно въвеждане или осчетоводяване. Това дава висока скорост на обработка на документите и много лесно изпращане на фактурите в счетоводни кантори.

Полезни връзки

Лични инструменти