Забележка в документ

от Wiki

(Разлики между версиите)
Направо към: навигация, търсене
 
Ред 15: Ред 15:
== Полезни връзки ==
== Полезни връзки ==
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
-
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microivnest]  
+
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]

Текуща версия към 09:28, 1 ноември 2017

При създаване на операция, в долния ъгъл на прозореца има бутон „Забележка”. Чрез този бутон се активира функционалност за въвеждане на индивидуална забележка към документа на въвежданата в момента операция. Това позволява добавянето на коментар към операцията, който коментар се съхранява и дори може да бъде отпечатан върху документ.

Съдържание

Постоянна забележка

Microinvest Склад Pro позволява добавянето на „Постоянна забележка”. Опцията активира механизъм, при който веднъж въведена, забележката ще бъде поставяна на всяка операция, без допълнително действие. Като пример за това може да се отбележи забележка във вида: „Поръчки след 13:00 часа се изпълняват на следващия ден”. Когато е включена „Постоянна забележка”, програмата ще поставя този коментар върху всички документи, до момент, когато тази забележка не бъде изключена.

Справки за забележките

В повечето от справките има възможност за визуализиране на текста и въвеждане филтър по забележките. По този начин е възможно да се поставя индивидуална информация в документите, като след това да се прави справка по тази индивидуална информация. Програмата позволява генериране на справката по забележката и това може да подпомогне дейности, където има нужда от индивидуален коментар към документите.

Забележки и документи

В зависимост от визуалния стил на програмата и стила на документите, информацията от забележката се печати върху документите, разположена под таблицата със стоките. Това позволява въвеждане и отпечатване на информация върху всеки документ, като клиентите могат да получават описание на удловия за доставка, срокова за плащане и друга информация от същия род.

Други особености

Microinvest Склад Pro създава класация на най-често използваните забележки, като автоматично ги подрежда в списък. Този списък позволява повторната употреба на една забележка, като за операторът остава избор между предварително въведени текстови съобщения.

Полезни връзки

Лични инструменти