Как да извлечем максимума от Wiki

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

Настоящата База знания дава огромни предимства при решаване на практическите задачи на клиенти, партньори и специалисти. Информацията е богата и систематизирана, като са разгледани най-често срещаните казуси при реална експлоатация на продуктите.

Съдържание

Как да използваме Wiki системата?

За удобство на всички, които търсят решения и документация, Microinvest въведе Wiki стил на публикуване на приложната информация. Този механизъм предоставя популярна и удобна форма за въвеждане и визуализация на информация, като клиентите използват позната от Wikipedia среда за работа. Статиите са свързани и чрез препратки е лесно да се достигне до практически всеки ресурс. Практически нашата Wiki система използва добрите практики на най-популярната световна енциклопедия и е отлично позната на множество потребители.

Търсене

Търсенето на материали в Базата от знания може да се извърши по произволна дума, по заглавие или по съдържание на статията. Вътрешната система подсказва най-подходящите отговори, които съвпадат на зададеното търсене и по този начин предлагат гъвката технология за намиране на отговори. Използвайте търсене по необходимите ключови думи, за да достигнете до най-пълната информация.

Предимства на базата от знания

Публикуването на информацията в Wiki стил има много предимства:

  1. Информацията е структурирана във вид на статии с възможност за търсене в тях;
  2. Възможно е бързо да се извлече само тази информация, която е необходима;
  3. Информацията се допълва от много хора, постоянно се въвеждат нови идеи, решения и предложения;
  4. Корекциите могат да стават от всеки и точността на съдържанието е гарантирана;
  5. За по-кратко време се достига до повече практическо съдържание във вид, удобен за прочитане и анализ.

Корекции и допълване

Wiki стилът на публикуване на информация е отворен и достъпен за обществото. Всички, които желаят да допълнят или коригират информацията в нашата библиотека с решения са добре дошли. Това позволява качествена информация, своевременна корекция на данните и добавяне на нови статии от многобройни участници. Microinvest подкрепя всички участници да се регистрират и допълват знанията за продуктите. Интересното е това, че дори дребни изменения, например стилистически или правописни грешки могат много да подобрят информацията, която се предлага.

Станете участник!

Станете участник в нашата База знания. След регистрация и потвърждение на изпратения e-mail всеки участник може да стане автор на статия или да коригира съдържание. Балансът на много автори подпомага по-пълното изграждане на библиотеката от знания и разширява нейното приложение и съдържание. Контролът върху въведените данни е на всички участници и това може само да подпомогне процеса на разширяване на въведените знания.

Извлечете максимума

Регистрирайте се в Wiki системата, променяйте статиите, допълвайте информация, работете активно и получавайте знания. Чрез съвместната работа на много партньори се натрупва качествена информация за практическите казуси. Всичко това е безплатно и в удобство на всички, които искат да извлекат максимума от продуктите на Microinvest.

Полезни връзки

Лични инструменти