Колко време работи демо версията?

от Wiki

(Разлики между версиите)
Направо към: навигация, търсене
 
Ред 17: Ред 17:
== Полезни връзки ==
== Полезни връзки ==
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
-
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microivnest]  
+
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]  
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софуерни Решения]

Текуща версия към 07:47, 1 ноември 2017

Продуктите на Microinvest имат авангардна технология за инсталация и поддръжка в демонстрационен режим. Практически фирмата не предлага отделни „демо” версии и няма версии с ограничени възможности. Всички версии, които се предлагат са пълни и изцяло работоспособни, разликата е в периода на използване. Когато програмата не е официално регистрирана, тя има пробен период, след който изисква въвеждане на апаратен ключ и съответен регистрационен номер.

Съдържание

Период на демо версиите

Периодът на демо версиите е около 60 дни или около 150 стартирания и зависи от натоварването на системата. Различните продукти, като Microinvest Склад Pro, Microinvest Склад Pro Light, Barcode Принтер Pro и други, имат различен брояч, при което е възможно да имат различен период от време на работа без лицензия. Програмите работят чрез сложен алгоритъм, при който няма точна технология за прогнозиране на срока на работа, но обикновено това е в рамките на 2 месеца при слабо натоварване и около 2 седмици при активно натоварване. Ако отваряте програмата средно по два пъти дневно ще можете да разглеждате продукта около месец. Microinvest препоръчва продуктите да се лицензират в рамките на 20 – 30 дни, за да не се получават стресови ситуации, когато в най-важния момент продукта изисква въвеждане на регистрационен номер.

Технология за лицензиране

Съществуват няколко технологии за лицензиране на продуктите:

  • Апаратен ключ. Това е препоръчителната технология за лицензиране на продукта и не зависи от компютъра. Лицензията се съхранява в апаратен ключ и може да се премества към друг компютър;
  • Сериен и регистрационен номер, диктувани по телефон. Това е технология, която свързва лиценза с компютъра, но при форматиране на твърдия диск лицензията се губи. Еднственото приложение на тази лицензия е при срочно възстановяване на лиценз в отдалечена точка, където няма апаратен ключ под ръка;
  • Интернет активация. Продуктите самостоятелно получават регистрация чрез Internet връзка. Това е технология, която свързва лиценза с компютъра, но при форматиране на твърдия диск лицензията се губи. Приложението на такава лицензия е при продажба на продукта чрез Internet магазин.


Съществуват и други технологии за регистрация, които са описани на сайта. Пълното описание на всички възможни регистрации е публикувано в раздел „документация” на руската версия на сайта на Microinvest.

Апаратен ключ

Предлаганият от Microinvest апаратен ключ работи под всички версии на операционната система и не изисква инсталиране на драйвери. Ключ се поставя на всички работни места по отделно и един ключ може да съдържа лицензии за няколко отделни продукта на един и същ компютър.

Полезни връзки

Лични инструменти