Лицензно преносим ключ

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

Microinvest предлага много гъвкава политика по отношение на лицензните ключове. Всеки ключ се предлага съвместно с активационен код и не се свързва с поименен лиценз на една единствена компания. Това дава възможност на един ключ да се прехвърли от една компания притежател към друга без да е необходимо да се изпълняват процедури за промяна на регистрираното лице или други сложни сделки за прелицензиране на софтуера и промяна на притежателя на лиценза.

Съдържание

Без задължителни такси

Продуктите на Microinvest нямат задължителни месечни или годишни такси за обслужване. Закупуването им е еднократен акт, клиентите могат да разполагат с лицензите си по произволно избран за тях начин и не дължат такси за използване на продуктите.
При актуализация на версиите на софтуера се дължат такси в зависимост от условията на производителя. Тези такси са разделени по региони и варират в зависимост от различните държави. При промяна на версията на продукта локалният партньор осигуря съответен код за актуализация според ценовите правила в съответната държава.

Свобода за притежание

Лицензионната политика на Microinvest е построена по открит, ясен и удобен принцип. При закупуване клиентите стават притежатели на лиценза и могат да го използват неограничено време и да прехвърлят притежанието на програмния продукт към друга компания без да е необходимо да правят никакви допълнителни стъпки към производителя на софтуера или съответния локален партньор. Промяната на компанията, използваща лиценза не се регистрира по никакъв начин, достатъчно е предаване на апаратния ключ от една компания към друга.

Основните права на клиентите

Като европейска компания с авангардна политика, Microinvest се старае да защитава правата на своите клиенти. Чрез сайта на Microinvest всеки притежател на лицензирано копие на програмата може да отпечати индивидуално копие на официален лиценз към притежавания от него продукт заедно с всички прилежащи регистрационни кодове.
По същия начин всички партньори могат да осигурят сертификати и лицензионни споразумения за своите клиенти.

Други

Либералната политика за управление на ключовете позволява максимална удовлетвореност на клиентите и пълна свобода при промяна на собствеността. Основните права са гарантирани с притежанието на ключа, който разрешава използването на програмните продукти в неограничен режим. Всички тези предимства дават възможност за индивидуално управление на притежанието на продуктите, размяна, препродажба и замяна между различни клиенти и компании.

Полезни връзки

Лични инструменти