Многото лица на Microinvest eMenu

от Wiki

Версия от 12:48, 1 ноември 2017 на Marketing (Беседа | приноси)
(разл) ←По-стара версия | преглед на текущата версия (разл) | По-нова версия→ (разл)
Направо към: навигация, търсене

Microinvest eMenu Pro е авангарден продукт, който позволява автоматизацията на няколко различни процеса и предлага много възможности за разширяване на функциите на търговската система. Макар и като един продукт, с едно име, Microinvest eMenu Pro съдържа в себе си различни функции в различни области. Затова неговото универсално приложение може да се разглежда от съвсем различни ъгли и да представя редица удобства при работа.

Съдържание

Основни компоненти

Програмният продукт Microinvest eMenu Pro се състои от 4 основни компоненти, описани в следната последователност:

  1. Microinvest eMenu Pro – Електронно меню и система за дистанционни поръчки от сервитьора. Основната му задача е да оптимизира процеса на въвеждане на поръчките от клиентите в ресторант;
  2. Microinvest Digital Board Pro – Презентационен мултимедиен модул, който позволява динамично меню на ресторанта върху големи плазмени екрани с акцентиране върху промоциите и графично представяне на блюдата;
  3. Microinvest Statistics Pro – система за отдалечен контрол и графичен анализ на данните на предприятието в реално време. Интересното за този модул е пълната съвместимост с мобилни телефони и таблети и дистанционното управление;
  4. Microinvest eCatalog Pro – Динамичен Web каталог с възможност за публикуване на структурирана информация за стоките, налични в търговския обект.

Всяка една част от този продукт може а се използва самостоятелно или в комбинация с другите. Лицензирането на продукта е централизирано, което дава възможност за максимално гъвкаво използване на възможностите на няколко отделни системи в една обща мрежа.

Microinvest eMenu Pro

Microinvest eMenu Pro е основната част на системата. Първоначално този продукт изпълнява ролята на електронно меню, стоящо върху масата на клиента и даващо възможност клиентът сам да избира и поръчва ястия, напитки и услуги в заведението. Това е основното приложение на този продукт и неговата популярност е именно от там. В този случай в устройството е твърдо зададена масата, на която то е поставено и то обслужва само тази маса.
Като втора разновидност на същото приложение е възможността за дистанционни поръчки, но изпълнявани от сервитьор с мобилно устройство (таблет). Microinvest eMenu Pro е инструмент в ръцете на сервитьорите и всички поръчки се изпращат към централен сървър чрез WiFi мрежа. Това също е много популярно приложение на програмния продукт Microinvest eMenu Pro. Когато сервитьор работи с мобилно устройство, тогава има възможност за избор на маса и клиент според зададените от сервитьора параметри.

Microinvest Digital Board Pro

Microinvest Digital Board Pro е надстройка на Microinvest eMenu Pro, която е предназначена да предоставя динамична информация върху един или няколко екрана. Целта на този продукт е да се направят поредица от презентации, всички тези презентации да се „въртят“ на голям екран и по този начин клиентите в заведението да виждат акцентите на дена, специалните сделки, промоциите, отстъпките или бонус пакетите.
Microinvest Digital Board Pro има връзка с базата от данни, по този начин евентуална промяна на цената на продукт или група от продукти се изобразява върху екраните в заведението. Това е особено ефективно в заведение за бързо хранене или столова, където информацията трябва да се опреснява динамично, да се представя меню на деня, да има постоянно сменящи се промоции и други.

Microinvest Statistics Pro

Microinvest Statistics Pro е интерактивна система за предоставяне на динамични справки във вид на графика. Чрез Web технология и централен сървър, всеки мениджър може да заяви в реално време пакет от справки върху своя таблет или мобилен телефон. По този начин основните данни са достъпни дистанционно и позволяват отдалечен контрол върху дейността. Предимство на Microinvest Statistics Pro е оптимизацията, насочена към малки по размер екрани, пълната преносимост на информацията към устройства с Android, iOS и Windows Phone. Справките се генерират при заявка на потребителя, което от своя страна позволява равномерно натоварване на SQL сървъра и балансиране на компютърните ресурси.

Microinvest eCatalog Pro

Динамиката на съвременния бизнес изисква постоянно предлагане на стоки, публикуване на цени и услуги и топла връзка с клиентите. Затова Microinvest eCatalog Pro е врата между индивидуалната номенклатура Internet публиката. Microinvest eCatalog Pro се вгражда в съществуващ сайт и представлява електронна номенклатура на обекта. По този начин всеки клиент може да разбере и да види какво се предлага в магазина, цени и наличности, нови стоки и групи от артикули. Електронния каталог е нов начин за представяне на търговската площ, интерактивен и достъпен за всички търсачки. Затова Microinvest eCatalog Pro е отлично решение при публикуване на информация в световната мрежа.

Технология на продукта

Наборът от инструменти на Microinvest eMenu Pro е построен чрез Web технология и Apache сървър. Това позволява работа в локална мрежа, в рамките на интранет, през Internet и с произволно Android или iOS устройство. Гъвкавостта на решението е предопределена от ниските системи изисквания и широкият набор от крайни устройства.

Други

Програмният продукт Microinvest eMenu Pro претърпя бурно развитие и се наложи като авангардно решение за различни сфери на дейност. Общият модел на лицензиране на продукта позволява еднократна инвестиция и използване на богат набор от съвременни възможности за обработка на данните.

Полезни връзки

Лични инструменти