Начална страница

от Wiki

(Разлики между версиите)
Направо към: навигация, търсене
(Полезни връзки)
(Първи стъпки)
Ред 3: Ред 3:
Разгледайте [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents ръководството] за подробна информация относно използването на софтуера.
Разгледайте [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents ръководството] за подробна информация относно използването на софтуера.
-
== Първи стъпки ==
+
<big>'''Добре дошли в Базата Знания на ''Microinvest''!'''</big>
-
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Configuration_settings Конфигурационни настройки]
+
С удоволствие ви представяме нашата '''База Знания'''. Специалистите на нашата компания, съвместно с нашите партньори са подготвили и систематизирали своите знания и опит, за да могат те да бъдат ползвани специално от Вас. Проектът "'''База Знания ''Microinvest'''''" продължава да се развива, статиите се създават и публикуват редово.
-
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:FAQ ЧЗВ за МедияУики]
+
Благодарим на всеки партньор, който приема активно участие в проекта. Напомняме, че всеки от Вас може да внесе своя принос в обмяната на знания, което високо се цени и приветства от нас. Съвместното разширяване на информацията може да помогне на всеки партньор и клиент при решаване на ежедневните задачи, както и да подобри на обслужването и стабилността на системата.
-
* [https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Пощенски списък относно нови версии на МедияУики]
+
В нашата '''База Знания''' ще намерите в големи количества полезна информация, отговори на често задаваните въпроси, примери от практиката и много друго.
 +
Препоръчваме ползването на търсачката, намираща се в лявата страна на страницата.
 +
 +
Разглеждане на [http://wiki.microinvest.net/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8:%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8 Всички страници на '''Базата Знания ''Microinvest'''''].
 +
 +
Базата знания е подходяща за различен кръг партньори и клиенти. Част от статиите са строго технически, при други се разглеждат ежедневни задачи, трети са общодостъпни и полезни в търговската дейност и оптимизация на процесите. Надяваме се, че посочената информация ще подобри цялостното представяне на продуктите на '''''Microinvest''''' и тяхното прилагане в реалния живот.
== Полезни връзки ==
== Полезни връзки ==

Версия от 10:56, 14 февруари 2013

Уикито беше успешно инсталирано.

Разгледайте ръководството за подробна информация относно използването на софтуера.

Добре дошли в Базата Знания на Microinvest!

С удоволствие ви представяме нашата База Знания. Специалистите на нашата компания, съвместно с нашите партньори са подготвили и систематизирали своите знания и опит, за да могат те да бъдат ползвани специално от Вас. Проектът "База Знания Microinvest" продължава да се развива, статиите се създават и публикуват редово. Благодарим на всеки партньор, който приема активно участие в проекта. Напомняме, че всеки от Вас може да внесе своя принос в обмяната на знания, което високо се цени и приветства от нас. Съвместното разширяване на информацията може да помогне на всеки партньор и клиент при решаване на ежедневните задачи, както и да подобри на обслужването и стабилността на системата. В нашата База Знания ще намерите в големи количества полезна информация, отговори на често задаваните въпроси, примери от практиката и много друго.

Препоръчваме ползването на търсачката, намираща се в лявата страна на страницата.

Разглеждане на Всички страници на Базата Знания Microinvest.

Базата знания е подходяща за различен кръг партньори и клиенти. Част от статиите са строго технически, при други се разглеждат ежедневни задачи, трети са общодостъпни и полезни в търговската дейност и оптимизация на процесите. Надяваме се, че посочената информация ще подобри цялостното представяне на продуктите на Microinvest и тяхното прилагане в реалния живот.

Полезни връзки

Лични инструменти