Форум, телефон, Skype или База знания?

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

Microinvest предлага различни възможности за системна помощ по отношение на продуктите си. Чрез нашите ресурси и директна връзка, всички партньори имат достъп до инструментите и технологиите, които са в основата на програмните продукти. При това съществуват различни технологии за връзка с производителя. Правилното използване на определена технология може рязко да намали времето за намиране на точното решение.

Съдържание

Връзка с поддръжката

В съвременния свят е важно да се осигури правилна, бърза и качествена поддръжка на продуктите. За целта Microinvest осигурява различни технологии, като всяка една технология има своите предимства и недостатъци. Възможностите за връзка са:

  1. Форум;
  2. Връзка по телефон;
  3. Skype;
  4. База Знания.

Всеки от вариантите има своите особености и приложение, които са разгледани по-долу.

Форум

Осигурява комуникация с много партньори, практически е достъпен 24 часа в денонощието и има плурализъм на мненията. Недостатъкът му е това, че трябва да се отдели време за формулиране на въпроса и да се изчака докато някой отговори. Също така има вероятност да се губи време при задаване на въпрос, който вече е бил решен.

Връзка по телефон

Това е най-бързата връзка с екипа по поддръжка, но не винаги точният специалист е достъпен на момента и говори съответния чужд език. Също така е важно проблемът да се формулира с примери, за да може да се направи анализ.

Skype

Технологията е превъзходна за моментално уведомяване на възникнал проблем, но както Точка 1 и Точка 2 има необходимост да се формулира въпроса и да се изчака отговор от съответен специалист. Това може да забави процесът на намиране на решение.

База Знания

Това е най-добрата схема за получаване на информация. Системата работи 24 часа в денонощието, има отговори и примери на практическите въпроси. Отговорите се намират чрез търсене по ключови думи и не изискват операторска намеса. Това е препоръчителният начин за намиране на техническа информация, освен това няма необходимост от съставяне на техническо задание.

Полезни връзки

Лични инструменти