Copy и Paste

от Wiki

(Разлики между версиите)
Направо към: навигация, търсене
 
(14 междинни версии не са показани.)
Ред 1: Ред 1:
-
Продуктите на [[ http://microinvest.net/Home/Index/ Microinvest]] поддържат пълноценна работа с командите за копиране на данни Copy & Paste. Предимство е пълната интеграция с [[Разпределение на продуктите по операционни системи | операционната система]], при което могат да се правят всички стандартни операции с клип борда.<br/><br/>
+
Продуктите на [http://microinvest.net/Home/Index/ Microinvest] поддържат пълноценна работа с командите за копиране на данни Copy & Paste. Предимство е пълната интеграция с [[Разпределение на продуктите по операционни системи | операционната система]], при което могат да се правят всички стандартни операции с клип борда.<br/><br/>
-
Copy и Paste може да ползвате навсякъде където ви позволява да въвеждате текст. При създаване на нова стока, редактиране на стоки, при документите, извършване, редакция на операции, като продажба, доставка, при въвеждане на нови или редакции на вече налични партньори, навсякъде където ви позволява да попълните данни.
+
Copy и Paste може да ползвате навсякъде, където ви позволява да въвеждате текст. При създаване на нова стока, [[Редакция на документ и средни цени | редактиране на стоки]], при документите, извършване редакция на [[Импорт на операции | операции]] като продажба и доставка, при въвеждане на нови или редакции на вече налични [http://microinvest.net/BG/Контакти партньори], навсякъде където ви позволява да попълните данни.
== Стандартна технология ==
== Стандартна технология ==
Копирането и поставянето може да се извърши по два варианта:  
Копирането и поставянето може да се извърши по два варианта:  
-
* Първия е маркирате текста който желаете да копирате, натискате десен бутон на мишката върху маркирания текст, отваря ви се прозорец от който си избирате Copy, преминавате на полето на което желаете да поставите текста който сте копирали и в желаното от вас поле отново натискате десен бутон на мишката, отново ви изскача прозорец, в който активирате Paste. Така ще поставите текста който сте копирали от предното поле.
+
* Първият е : маркирате текста, който желаете да копирате; натискате десен бутон на мишката върху маркирания текст; отваря ви се прозорец, от който си избирате Copy; преминавате на полето, на което желаете да поставите текста, който сте копирали; в желаното от вас поле отново натискате десен бутон на мишката; изскача ви прозорец, в който активирате Paste. Така ще поставите текста, който сте копирали от предното поле.
-
* Втория вариант е чрез клавишна комбинация. Маркирате текста който желаете да бъде копиран и от клавиатурата натискате Ctrl + C (това е стандартната клавишната комбинация за Copy). След което преминавате на полето в което желаете да бъде поставен копирания от вас текст и от клавиатурата натискате Ctrl + V (това е стандартната клавишната комбинация за Paste).
+
* Вторият вариант е чрез клавишна комбинация. Маркирате текста, който желаете да бъде копиран и от клавиатурата натискате Ctrl + C (това е стандартната клавишната комбинация за Copy). След това преминавате на полето, в което желаете да бъде поставен копирания от вас текст и от клавиатурата натискате Ctrl + V (това е стандартната клавишна комбинация за Paste).
 +
 
 +
== Полезни връзки ==
 +
*[http://microinvest.net  Официален сайт на Microinvest]
 +
*[http://blog.microinvest.net Корпоративен блог Microinvest]
 +
*[http://forum.microinvest.net  Форум Microinvest]
 +
*[http://microinvest.net/BG/Заведения-ресторанти-ПОС-пицария-бирария-кафене-бар Софтуерни Решения]
 +
*[http://microinvest.net/BG/Microinvest-Клиенти Нашите клиенти]
 +
*[http://microinvest.net/BG/Контакти Контакт с нас]
 +
*[http://microinvest.net/BG/Документация-help-софтуер-Microinvest-помощ  Документация]
 +
*[http://skladpro.bg Софтуер за ресторанти и барове]
 +
*[http://wiki.microinvest.net/index.php?title=%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8:%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8 Всички статии]

Текуща версия към 09:03, 31 октомври 2017

Продуктите на Microinvest поддържат пълноценна работа с командите за копиране на данни Copy & Paste. Предимство е пълната интеграция с операционната система, при което могат да се правят всички стандартни операции с клип борда.

Copy и Paste може да ползвате навсякъде, където ви позволява да въвеждате текст. При създаване на нова стока, редактиране на стоки, при документите, извършване редакция на операции като продажба и доставка, при въвеждане на нови или редакции на вече налични партньори, навсякъде където ви позволява да попълните данни.

Стандартна технология

Копирането и поставянето може да се извърши по два варианта:

  • Първият е : маркирате текста, който желаете да копирате; натискате десен бутон на мишката върху маркирания текст; отваря ви се прозорец, от който си избирате Copy; преминавате на полето, на което желаете да поставите текста, който сте копирали; в желаното от вас поле отново натискате десен бутон на мишката; изскача ви прозорец, в който активирате Paste. Така ще поставите текста, който сте копирали от предното поле.
  • Вторият вариант е чрез клавишна комбинация. Маркирате текста, който желаете да бъде копиран и от клавиатурата натискате Ctrl + C (това е стандартната клавишната комбинация за Copy). След това преминавате на полето, в което желаете да бъде поставен копирания от вас текст и от клавиатурата натискате Ctrl + V (това е стандартната клавишна комбинация за Paste).

Полезни връзки

Лични инструменти