Copy и Paste

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

Продуктите на Microinvest поддържат пълноценна работа с командите за копиране на данни Copy & Paste. Предимство е пълната интеграция с операционната система, при което могат да се правят всички стандартни операции с клип борда.

Copy и Paste може да ползвате навсякъде където ви позволява да въвеждате текст. При създаване на нова стока стока, редактиране на стоки, при документите, извършване, редакция на операции, като продажба, доставка, при въвеждане на нови или редакции на вече налични партньори, навсякъде където ви позволява да попълните данни.

Стандартна технология

Копирането и поставянето може да се извърши по два варианта:

  • Първия е маркирате текста който желаете да копирате, натискате десен бутон на мишката върху маркирания текст, отваря ви се прозорец от който си избирате Copy, преминавате на полето на което желаете да поставите текста който сте копирали и в желаното от вас поле отново натискате десен бутон на мишката, отново ви изскача прозорец, в който активирате Paste. Така ще поставите текста който сте копирали от предното поле.
  • Втория вариант е чрез клавишна комбинация. Маркирате текста който желаете да бъде копиран и от клавиатурата натискате Ctrl + C (това е стандартната клавишната комбинация за Copy). След което преминавате на полето в което желаете да бъде поставен копирания от вас текст и от клавиатурата натискате Ctrl + V (това е стандартната клавишната комбинация за Paste).
Лични инструменти