Copy и Paste

от Wiki

Направо към: навигация, търсене

Продуктите на Microinvest поддържат пълноценна работа с командите за копиране на данни Copy & Paste. Предимство е пълната интеграция с операционната система, при което могат да се правят всички стандартни операции с клип борда.

Copy и Paste може да ползвате навсякъде, където ви позволява да въвеждате текст. При създаване на нова стока, редактиране на стоки, при документите, извършване редакция на операции като продажба и доставка, при въвеждане на нови или редакции на вече налични партньори, навсякъде където ви позволява да попълните данни.

Стандартна технология

Копирането и поставянето може да се извърши по два варианта:

  • Първият е : маркирате текста, който желаете да копирате; натискате десен бутон на мишката върху маркирания текст; отваря ви се прозорец, от който си избирате Copy; преминавате на полето, на което желаете да поставите текста, който сте копирали; в желаното от вас поле отново натискате десен бутон на мишката; изскача ви прозорец, в който активирате Paste. Така ще поставите текста, който сте копирали от предното поле.
  • Вторият вариант е чрез клавишна комбинация. Маркирате текста, който желаете да бъде копиран и от клавиатурата натискате Ctrl + C (това е стандартната клавишната комбинация за Copy). След това преминавате на полето, в което желаете да бъде поставен копирания от вас текст и от клавиатурата натискате Ctrl + V (това е стандартната клавишна комбинация за Paste).

Полезни връзки

Лични инструменти